Bulvár

Kiszagolta a drogot Rex, a röszkei rendőrkutya

Kiszagolta a drogot Rex, a röszkei rendőrkutya

2014. március 12., szerda
Kiszagolta a drogot Rex, a röszkei rendőrkutya
rex_roszke

Több, mint 500 gramm kábítószert találtak a röszkei rendőrök kábítószer-kereső kutyájuk segítségével - írja a police.hu.

Belépésre jelentkezett egy svájci honosságú autóbusz 2014. március 12-én 2 óra 45 perckor a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. A Csongrád megyei rendőrök a NAV munkatársaival közösen ellenőrizték a járművet, amikor az egyik utas viselkedése gyanússá vált nekik. A montenegrói férfi ruházatának és csomagjának átvizsgálása során Rex, a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kábítószer - kereső kutyája azonnal „befeküdt”. Az egyenruhások a gyanúsítottnál 505 gramm kábítószergyanús csomagot találtak, amelyen az elsődlegesen végrehajtott kábítószer teszt heroin származékot mutatott ki. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya

S. E.–t

előállította és kábítószer birtoklása bűntette elkövetésének magalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.