Közélet

KDNP: a baloldali összefogás "teljes szereptévesztésben" van

KDNP: a baloldali összefogás "teljes szereptévesztésben" van

2014. március 30., vasárnap
KDNP: a baloldali összefogás "teljes szereptévesztésben" van

A KDNP szerint teljes szereptévesztésben vannak, s a szabadság egyedüli letéteményesének gondolják magukat azok a baloldali felszólalók, akik a vasárnapi közös ellenzéki kampányrendezvényükön mondtak beszédet.

A kisebbik kormánypárt vasárnap azt közölte az MTI-vel, az ellenzéki szónokok többsége a "2006-os őszi szemkilövetéses rendőrattak" idején volt hatalmon, vagy a hatalom közelében, s büszkén "feszítettek a sokakat megnyomorító karhatalmi brutalitás után is". A KDNP felvetette, hogy ők nevezik most magukat demokratáknak és európaiaknak. A közleményben úgy fogalmaztak: mindenki számára egyértelmű lehet, hogy a "Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy összefogásra" való voksolás nem hozhat mást, mint kormányozni képtelen erőt, a "nokiás dobozok világát és az IMF-fel megspékelt megszorítások végeláthatatlan sorát". Megjegyezték: van abban valami pikáns, "amikor a kommunista diktatúra utódpártjának", az MSZP-nek az első embere nevezi bolseviknak a mostani jobbközép kormányzatot. A KDNP úgy vélte: az összes "jelentősebb", a 2010 előtti korszakot jelképező "figura" ott állt a baloldal színpadán és "az elherdált nyolc esztendőjük után" újabb lehetőséget kértek, hogy a magyar családok és a magyar gazdaság ellehetetlenítését folytathassák. Mint írták, senki nem említette

Simon Gábor

eltitkolt közel negyedmilliárdját és még ki tudja mennyi titkos vagyonát, vagy

Zuschlag János

állítólagos sokmilliós lelépőpénzét. Előbb ezekkel a "piszkos ügyekkel számoljon el a megújulásra képtelen baloldal", mielőtt újabb felhatalmazást kér a választóktól - emelték ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.