Sport

Jégkorong: az FTC ifjoncai voltak a legjobbak Szegeden

Jégkorong: az FTC ifjoncai voltak a legjobbak Szegeden

2014. március 20., csütörtök
Jégkorong: az FTC ifjoncai voltak a legjobbak Szegeden
tiszapakkupa01_pa

Nemzetközi utánpótlás jégkorongtornának adott otthont a hétvégén a szegedi műjégpálya. A négycsapatos megmérettetésen az FTC csapata bizonyult a legjobbnak.

A Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC szervezésében hagyományteremtő célzattal rendeztek négycsapatos, nemzetközi tornát a hétvégén a szegedi műjégpályán, amellyel a szervezők nem titkolt célja a szegedi jégkorongélet bekapcsolása a hazai, valamint a nemzetközi vérkeringésbe. A végső győzelmet a Ferencváros U12-es hokisai szerezték meg, megelőzve a hazai Tisza Volán csapatát, valamint a korábbi évek sikeres magyar-szerb együttműködése okán is meghívott Partizan Beograd, illetve a HK Beostar korosztályos egységeit. A különleges lebonyolítás értelmében a meccseket két félidőre osztották, s ezek mindegyike is egy-egy külön mérkőzésnek számított.

Az I. Tisza-pakk Kupa eredményei:

Csoportmérkőzések:

Tisza Volán – FTC 1-8, 0-3 Beostar - Partizan 1-1, 0-3 Tisza Volán - Beostar 1-0, 2-0 FTC - Partizan 3-1, 3-0 FTC - Beostar 7-0, 7-0 Tisza Volán - Partizan 0-1, 2-0

A 3. helyért:

Partizan – Beostar 1-1, 1-0

Döntő:

Tisza Volán – FTC 0-5

tiszapakkupa02_pa

A Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC U12-es csapatának tagjai:

Sebők Dominik, Vojnits Balázs, Szalai Gergő, ebők Krisztián, Harmati Bertalan, Keceli Mátyás, Tasnádi Tamás, Sánta William, Sári Krisztián, Víg Dániel, Dézsi Barnabás, Perényi Barnabás, Irsai Erik, Pallós Bertalan, Vadkerti Zalán, Ferró Norbert, Hídvégi Lili.

Edző:

Csiki Csaba, Balázs Csongor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.