Sport

Hátország: legyőzték az Orosházát a Vágó- és a Gonda-tanítványok

Hátország: legyőzték az Orosházát a Vágó- és a Gonda-tanítványok

2014. március 12., szerda
Hátország: legyőzték az Orosházát a Vágó- és a Gonda-tanítványok
szs_labda_labdarugas

Mindkét idősebb korosztály győzelemmel vette a tavaszi első fordulót az Orosháza ellen a Szeged 2011-nél, s ez nem csak 3-3 pontot jelentett a két csapatnak, hanem azt is, hogy az U17 új edzője, Vágó Mihály győzelemmel debütált az egyesületnél.

U21 II. osztály Dél-Kelet:

Szeged 2011 - Orosháza FC 2-1 (1-0)

Szeged 2011:

Szatmári Attila - Kiss Attila, Farkas Ferenc, Csamangó Tibor, Rózsa Ábel, Faragó Zoltán, Kávássy Dániel (Virág Bence 60'), Csamangó Norbert, Horváth Csaba (Garamvölgyi Dániel 75'), Németh József (Juhász Gergely 68'), Monár Bertalan (Rádai Csaba 79').

Vezetőedző:

Gonda László.

Gólszerzők:

Csamangó Norbert (31'), Virág Attila (63') ill. Szántó Tibor (89')

Sárga lap:

Farkas Ferenc (31'), Csamangó Tibor (75') ill. Szántó Tibor (5'), Tóth László (25'), Fekete Norbert (60') Gonda László:

"Csúszós talajon, fáradtan mozgott a csapat, játékunkat pontatlan átadások, eladott labdák jellemezték. Sok helyzetet alakítottunk ki, nagyobb arányban is nyerhettünk volna, ha ezeket kihasználjuk! Azon leszünk a jövőben, hogy ezen a téren sokat javuljunk. Összességében a győzelem volt a legfontosabb, ezt elértük."

U17 II. osztály Dél-Kelet:

Szeged 2011 - Orosháza FC 5-2 (2-2)

Szeged 2011:

Kádár-Németh Márk - Rózsa Csanád, Keresztes Rajmund, Luczó Dániel, Francia László, Ottlik Márk, Varsandán Márkó, Gyuris Péter, Rádóczi Dávid, Szabados Dominik, Vitos Gergő.

Vezetőedző:

Vágó Mihály.

Gólszerzők:

Rádóczi Dávid (1'), Gyuris Péter (33'), Rózsa Csanád (57'), Szabados Dominik (65', 76') ill. Molnár Martin (7'), Balázs Adrián (10')

Sárga lap:

Szabados Dominik (78') ill. Mátó Gergely (17'), Balázs Adrián (29'), Dudás Patrik (49'), Poljak Dániel (51') Vágó Mihály:

"Az első játékrészben csúszós talajon a korai vezetést követően a mezőnyben kiegyenlítettebb lett a játék. Az ellenfél a védelmünkben elkövetett két egyéni hibát kihasználva előnyre tett szert, a második félidőben azonban végig mi irányítottuk a játékot és ennek meg is lett az eredménye, hiszen 3 gólt is sikerült szereznünk. A látottak alapján megérdemelt a győzelmünk."

Forrás: www.szeged2011.eu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.