Sport

Hátország: komoly ellenfelekkel szemben álltak helyt az újszentiváni lányok

Hátország: komoly ellenfelekkel szemben álltak helyt az újszentiváni lányok

2014. március 4., kedd
Hátország: komoly ellenfelekkel szemben álltak helyt az újszentiváni lányok
ujszentivanse_u15

A hét végén rendezték a Szentiván Kupa U15-ös leány műfüves nemzetközi kispályás tornát Újszentivánon.

Tisztességgel helytált az újszentiváni leánycsapat a nagyok közt. A gyulai és a kiskunhalasi NB-s futsalcsapat mellett a szerbiai igen jó játékerőt képviselő Szabadka, továbbá a Kiskunfélegyháza, és a Mórahalom együttese képviseltette magát a hatcsapatos, körmérkőzéses tornán. "A nyár végén alakult helyi csapat, egyelőre ennyire képes a többnyire 4-5 éve együtt játszó tornaellenfelekkel szemben" - nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak

Tóth Gábor

, az újszentiváni csapat edzője. "A nyár óta sokat fejlődtek a lányok, hiszen teljesen az alapokról kellett kezdeni a munkát, senkinek nem volt semmilyen labdarúgó előképzettsége. Ehhez képest a Kiskunhalas és a Kiskunfélegyháza ellen szerzett egy-egy pontot sikernek könyvelhetjük el" - tette hozzá a tréner. A tornát végül magabiztosan a Gyulai Amazonok nyerték a Szabadka és a Mórahalom előtt.

Különdíjasok:

Gólkirály:

Pilán Tímea (Gyula)

Legjobb kapus:

Szabó Petra (Kiskunhalas)

Legjobb játékos:

Budai Emese (Szabadka)

Legjobb hazai játékos:

Molnár Barbara

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.