Bulvár

Hasba rúgta hatéves fiát a szegedi férfi

Hasba rúgta hatéves fiát a szegedi férfi

2014. március 11., kedd
Hasba rúgta hatéves fiát a szegedi férfi

Egy közösségi portálon tett bejegyzés alapján hivatalból rendelt el nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság egy gyermek bántalmazása miatt, mivel az ügyben senki sem tett bejelentést.

A nyomozók megállapították, hogy 2014. március 8-án 17 óra körüli időben a szegedi Szamos utcában két gyermek labdázott. Egyikőjük játék közben eltalálta az apját, aki ettől bedühödött, trágár szavakkal illette a 6 éves fiút, majd hasba rúgta. A gyermek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - írja a police.hu. A szegedi rendőrök 2014. március 11-én előállították

N. Miklóst

, akit testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A 49 éves férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését. Vele szemben a további büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság folytatja le. A rendőrség jelzéssel él az illetékes hatóságok felé annak érdekében, hogy a szükséges gyermekvédelmi intézkedéseket tegyék meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.