Közélet

Három szegedi orvos maradt az Astellas TOP 10-ben

Három szegedi orvos maradt az Astellas TOP 10-ben

2014. március 10., hétfő
Három szegedi orvos maradt az Astellas TOP 10-ben
astellasdij_orvos

Néhány napja elindult a 2013-as Astellas-díj – Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása. A zsűri döntése szerint idén minden korábbinál több, összesen 115 jelölt kap lehetőséget arra, hogy a nagyközönség szeretetével és támogatásával zajló nemes versengésen a legjobbak közé kerülhessen.

Három Csongrád megyei orvos maradt az Astellas-díj legfrissebb TOP 10-es listáján.

Sikovanyecz János

szülész-nőgyógyász,

Simonka Zsolt

sebész és

Torday László

onkológus várja a további szavazatokat. Voksot beküldeni március 16. 22 óráig a

www.astellasdij.hu/evorvosa/vote/

weboldalon lehet. A közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt. A zsűri az előzetes értékelés során nem csak a döntősök körét jelölte ki, hanem közöttük rangsort is állított. A rangsorban elfoglalt helyezés alapján a jelöltek pontokat kaptak, amelyet az internetes szavazásra automatikusan tovább vittek. A zsűri ezzel azonban csak a szavazás indításának pillanatában érvényes sorrendet határozta meg, a nagyközönség a beküldött voksok segítségével a rangsort bármilyen irányba megváltoztathatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.