Közélet

Eltűnőben lévő pörköltkülönlegességeket kínál a Pick Söröző és Étterem

Eltűnőben lévő pörköltkülönlegességeket kínál a Pick Söröző és Étterem

2014. március 29., szombat
Eltűnőben lévő pörköltkülönlegességeket kínál a Pick Söröző és Étterem
dorfozoverseny_07_il

A magyar konyhából már-már teljesen eltűnt pörköltkülönlegességeket vesz fel étlapjára a Pick Söröző és Étteremben. Tőgyből, kakasheréből, taréjból és muflonból főzött, autentikus recept alapján készült ínyencségek várják a vendégeket áprilisban!

Pörkölt-heteket hirdetett a Pick Söröző és Étterem: április 1-21. között olyan tradicionális hazai ételkülönlegességeket kóstolhatunk a vendéglőben, melyek mára már szinte teljesen kikoptak a hazai gasztronómia palettájáról. Három hetes akciójával az étterem a hazai gasztronómiai értékek mellett szeretne kiállni, persze a specialitásokkal vendégeik kérésének is eleget tesznek. "Rendkívül népszerűek az étterem pörköltjei, és vendégeink is gyakran kérik kollégáinkat, hogy bővítsük ki a kínálatot. A Pörkölt-heteken mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő különlegességet: tőgypörkölt, kakashere- és kakastaréj-, libazúza-, valamint muflonpörkölt is szerepelni fog a kínálatban" - árulta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Popovits Richárd

üzletvezető. Április elsejétől három hétig összesen 21 fajta pörköltet készítenek el: hetente hét különböző ínyencség közül válogathatunk - természetesen a vendégek kérésére visszatérhet az étlapra egy-egy népszerű recept. Régi, autentikus receptek alapján, csak minőségi hozzávalókból készítenék el a pörkölteket, hogy azok nagyszüleink ízvilágát idézzék fel - tette hozzá az üzletvezető. Hozzátette továbbá: a böjt időszaka alatt külön étlappal készülnek azon vendégeik számára is, akik mellőznék a húst az ebédjükből.

fotó

Májusra versenyt is hirdet az étterem, melyre a legcsípősebbet és legtöbbet evők jelentkezését is várják. A Pick szemléletéhez hűen itt is a magyaros ételeket részesítenék előnyben, így a megmérettetésre jelentkezők töltött káposztával csillapíthatják étvágyukat. A Pörkölt-hetek kínálatáról az

alábbi plakáton

, míg az aktuális kedvezményekről az étterem

Facebook-oldalán

és

honlapján

olvashatunk részleteket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.