Közélet

Négy Csongrád megyei orvos az Astellas Top 20-ban!

Négy Csongrád megyei orvos az Astellas Top 20-ban!

2014. március 3., hétfő
Négy Csongrád megyei orvos az Astellas Top 20-ban!
astellasdij_orvos

Néhány napja elindult a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása. A zsűri döntése szerint idén minden korábbinál több, összesen 115 jelölt kap lehetőséget arra, hogy a nagyközönség szeretetével és támogatásával zajló nemes versengésen a legjobbak közé kerülhessen.

Voksot beküldeni 2014. március 16. 22 óráig a

www.astellasdij.hu/evorvosa/vote/

weboldalon lehet. A közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt. A zsűri az előzetes értékelés során nem csak a döntősök körét jelölte ki, hanem közöttük rangsort is állított. A rangsorban elfoglalt helyezés alapján a jelöltek pontokat kaptak, amelyet az internetes szavazásra automatikusan tovább vittek. A zsűri ezzel azonban csak a szavazás indításának pillanatában érvényes sorrendet határozta meg, a nagyközönség a beküldött voksok segítségével a rangsort bármilyen irányba megváltoztathatja. Az Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes szavazásának pillanatnyi állását a nyilvánosság idén is a már megszokott TOP-listákon keresztül követheti nyomon. A közönségszavazás első négy napjában összesen 3265 érvényes szavazat érkezett. A lista élén az első 20 helyen jelenleg a szürke mezőben felsorolt jelöltek állnak (a listában szereplő orvosok neveit nem az aktuális helyezés, hanem ábécé-rend szerint közöljük). Fontos szabály, hogy a közönségszavazás teljes ideje alatt mindenki csak egyszer voksolhat. Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségjelöltjei közül végül az kerül első helyre és nyeri ezzel a 2013-as Astellas-közönségdíjat, aki a zsűri által felállított rangsor és az internetes közönségszavazás összesített eredménye alapján a legmagasabb pontszámot éri el. A versenyben lévő jelöltek listája a

http://evorvosa.astellasdij.hu/candidates_vote/

oldalon található térkép segítségével megyei bontásban is megtekinthető.

Internetes közönségszavazás TOP20:

Ágoston Péter Zoltán PhD onkológus (Budapest) Bárdi Edit PhD gyermek onkológus (Szombathely) Dank Magdolna belgyógyász-onkológus (Budapest) Daru József PhD szülész-nőgyógyász (Szeged) Dóczi Tamás idegsebész (Pécs) Eőry Ajándok háziorvos (Budapest) Fedorcsák Imre idegsebész-onkológus (Budapest) Fürst Ágnes háziorvos (Győr) Jánky Ibolya belgyógyász-kardiológus (Debrecen) Kelemen Edit gyermekgyógyász (Kecskemét) Ludézer-Vaskor Annamária mozgásszervi rehabilitációs szakorvos (Mohács) Pécsi Balázs sebész-onkológus (Szigetvár) Sikorszki László PhD sebész (Miskolc) Sikovanyecz János szülész-nőgyógyász (Szeged) Simkó Csaba osztályvezető (Miskolc) Simonka Zsolt sebész (Szeged) Szarka Ildikó pulmonológus, gondozóvezető (Baja) Szegedi István gyermek onkológus (Debrecen) Torday László PhD onkológus (Szeged) Verebély Tibor gyermeksebész (Budapest)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.