Közélet

Botka: a Fidesz nem akar valódi kampányt

Botka: a Fidesz nem akar valódi kampányt

2014. március 24., hétfő
Botka: a Fidesz nem akar valódi kampányt
botka_evertekelo22_gs

Az MSZP választmányi elnöke szerint a Fidesz nem akar valódi kampányt, mert a kormány nem tud elszámolni a valós teljesítményével és nem akarja elmondani, mit tenne, ha újra kormányra kerülne.

Botka László

hétfőn Veszprémben,

Pál Béla

MSZP-s országgyűlési képviselő, a baloldali összefogás jelöltjének választási fóruma előtti sajtótájékoztatón hozzátette, 2010-ben sem szólt a Fidesz egy szót sem arról, hogy új alaptörvényt akar, vagy az "igazságtalan egykulcsos adót" bevezetni. Kiemelte: az MSZP-nek és a "kormányváltó összefogásnak" van programja. Ebből a nettó százezer forintos minimálbér bevezetését, valamint azt, hogy akinek nem haladja meg a nyugdíja a százezer forintot, évi egyszeri 24 ezer forint kiegészítést kap. Hozzáfűzte: kitartanak a többkulcsos adó bevezetése mellett, s azon dolgoznak, hogy a helyi képviselők helyi, és ne pártérdekeket képviseljenek majd a parlamentben. Botka László elmondta, meglepődne, ha

Navracsics Tibor

miniszterelnök-helyettes, a választókerület fideszes képviselőjelöltje kiállna vitára a baloldali összefogás jelöltjével, szerinte a fideszes jelöltek országszerte nem fogadták el a kihívást. Pál Béla tájékoztatása szerint március 19-én hívta ki Navracsics Tibort nyílt televíziós vitára, választ még nem kapott. A képviselőjelölt hangsúlyozta, hogy örül a veszprémi fejlesztéseknek, aminek nyolcvan százaléka az előző kormányzati ciklus alatt indult, s ezért programjának fő iránya, hogy folytatódjanak ezek a fejlesztések. Így például a 8-as főúté, vagy a megyei kórházban az onkológiai központ kialakítása, tovább kellene építeni Veszprémben a belső körgyűrűt Jutasi és a Pápai út irányába - tette hozzá a szocialista politikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.