Bulvár

Betörtek egy pizzériába Vásárhelyen - befejeződött a nyomozás

Betörtek egy pizzériába Vásárhelyen - befejeződött a nyomozás

2014. március 24., hétfő
Betörtek egy pizzériába Vásárhelyen - befejeződött a nyomozás
hmvhelypizz1_0_1

Vádemelési javaslattal zárult a januári vásárhelyi betörés nyomozása, a vádlottak padjára ülhet a négy betörő - tájékoztat a police.hu.

Január 23-án reggel érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy ismeretlenek betörtek az egyik hódmezővásárhelyi pizzériába. Televíziót, szeszes- és üdítőitalokat, valamint más értéktárgyakat vittek el. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói január 24-én délután előállították

G. Bencét

és három társát, akik beismerték a bűncselekmény elkövetését. A házkutatások során a rendőrök lefoglalták a lopott televíziót. A nyomozás során az is kiderült, hogy a betörést követően a 21 éves fiatalember négy autót feltört a Kaszap utcában. Értéket nem vitt el. A vásárhelyi rendőrök lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a csapat ellen. G. Bencét kihallgatását követően őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.