Közélet

Az újszülöttmentők javára gyűjtenek a Mars téri piacon

Az újszülöttmentők javára gyűjtenek a Mars téri piacon

2014. március 6., csütörtök
Az újszülöttmentők javára gyűjtenek a Mars téri piacon
koraszulott_mento07_gs

Március 8-án 7 és 12 óra között a Mars téri piacon várják az adományokat a komolyan megsérült mentőautó javítására.

Február 23-án szenvedett balesetet a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány koraszülöttet szállító mentőautója. Ahogy a sajtóban megjelent: az eddig is nehéz helyzetben lévő alapítvány munkáját ez a baleset tovább súlyosbította, hiszen a mentőautó komolyan megsérült, javításra szorul. A mentést egyelőre a meglévő 20 éves tartalék mentőautóval folytatják, mely azonban kora és műszaki állapota miatt hosszabb távon nem tudja biztonságosan ellátni ezt a nagyon fontos szakmai munkát. A Szegedi Vásár és Piac Kft. és

Gyimesi László

, Szeged város tanácsnoka a nehéz helyzetben újra az újszülöttmentők mellé áll – tájékoztatott

Erdei Péter

ügyvezető. A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány mentőautó-javítására és felszereléspótlására rendeznek jótékonysági adománygyűjtést: március 8-án (szombaton) 7 és 12 óra között a Mars téri piac nagycsarnoka előtt várják a hozzájárulásokat. A piac minden adományozónak kis ajándékkal is kedveskedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.