Sport

Vízilabda: agresszív játékkal készülnek a szegedi lányok az Eger ellen

Vízilabda: agresszív játékkal készülnek a szegedi lányok az Eger ellen

2014. február 25., kedd
Vízilabda: agresszív játékkal készülnek a szegedi lányok az Eger ellen
lengyelanett_szeged_dfve_mj-11

Szerda este az eddig veretlen, száz százalékosan menetelő, listavezető Eger együttesét fogadják a szegedi női vízilabdások a SZUE-ban.

A jelenleg az OB I-es tabella 6. helyén tanyázó Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem egysége szerda este 17.30-tól az újszegedi SZUE-ban az eddigi 9 meccséből 9-et nyerő, bajnoki címvédő Eger egységét fogadja. A szegedieknél a múlt héten edzőváltás történt, a munkahelyi elfoglaltságai miatt lemondó

Lakó Gábort

a fiatal Major Levente váltotta

a kispadon. Az új edző vezérletével vívták meg a megyei rangadót Dalmády Szandráék legutóbb szentesen, s derekasan helytállva a sokkal esélyesebb rivális otthonában,

12-9-es vereséget szenvedtek

. "Nagyon szimpatikus a csapat, első benyomásaim alapján nagyon jó a lányok hozzáállása is, és biztos vagyok benne, hogy ez a váltás jót fog tenni a szereplésünknek is. Szentesen remekül küzdöttünk, s az előzmények ismeretében a végeredménnyel elégedettek lehetünk, a mérkőzésen mutatott játékunk alapján a három gólos különbség reálisnak mondható" - összegezte első tapasztalatai a szegedi női vízilabdacsapat élén Major Levente. "A szerda esti Eger elleni nehéz meccs kapcsán azt mondtam a lányoknak, hogy agresszíven, a szentesi találkozón mutatottnál keményebben kell kiállniuk és harcolniuk. Nem mi vagyunk az esélyesek a még pontot sem vesztő egriek ellen, de mi vagyunk itthon, s ők utaznak hozzánk - mi csak nyerhetünk ezzel a mérkőzéssel!" - szögezte le határozottan a korábban az SZTE EHÖK SE OB II-es gárdáját irányító szakember, aki játékosként a Szegedi Vízipólósuli csapatát is erősíti. Megjegyezte, kisebb sérülések, betegségek adódtak a héten, de komolyabb szerencsére nincs, az alakulatban mindenki hadra fogható. A tréner bízik benne, hogy a sok edzés a csapatban még inkább felerősíti az akaratot.

Az Eger elleni cseppet sem egyszerű mérkőzést szerda este 17.30-tól rendezik az újszegedi SZUE-ban, a találkozót a SZEGEDma.hu élőben közvetíti!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.