Közélet

Vérüket ontják a szegedi hagyományőrzők

Vérüket ontják a szegedi hagyományőrzők

2014. február 1., szombat
Vérüket ontják a szegedi hagyományőrzők
nandorfehervar_mj047

Római gladiátort, viking harcost, honfoglalót, templomos lovagot és '48-as honvédet is közös véradásra invitálnak február 11-én Szegeden, a Véradó állomásra. A szegedi hagyományőrzők ezzel az akcióval emlékeznek meg azokra a hősökre, akik életüket áldozták a haza védelmében.

Teljes harci díszben várják a szegedi hagyományőrzőket február 11-én a Somogyi utcai Véradó állomásra. A szegedi Hősök Kapuja Hagyományőrző Baráti Kör második alkalommal hirdette meg véradó napját, mellyel amellett, hogy bajba jutott embertársaikon is segítenek, tisztelegnek azon hősök előtt, akik vérüket és életüket adták a haza szolgálatában. Korra, nemre és az általa képviselt korszakra, népcsoportra való tekintet nélkül várnak miden hagyományőrzőt: legyen az római gladiátor, viking harcos, honfoglaló magyar, templomos lovag vagy '48-as honvéd. A rendezvényről további részleteket az esemény

Facebookos oldalán

olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.