Közélet

Újszentivánra látogatott Bohács Zsolt

Újszentivánra látogatott Bohács Zsolt

2014. február 2., vasárnap
Újszentivánra látogatott Bohács Zsolt
bohacs_003_11

Az újszentiváni farsangi forgatagra látogatott Bohács Zsolt, a település országgyűlési képviselője február 1-jén, szombaton. A Civil Házban és udvarán tartott rendezvényen igazi falusi disznóvágást, zenés programokat és bábjátékot láthattak és hallhattak a helyiek.

Putnik Lázár

polgármester elmondta: pénteken és szombaton is levágtak egy-egy disznót, így a település lakói mindkét nap jobbnál-jobb sült húsokat és kolbászt kóstolhattak.

Bohács Zsolt

látogatása alkalmával megtekintette az új bölcsőde épületét. Újszentivánon teljes kapacitással működik a bölcsőde, sőt várólista is van, azaz a település átlagéletkora fiatalodik, ugyanakkor viszont további feladatok elé állítja az önkormányzatot. "Természetesen a gyed extra bevezetésével további igények is felmerülhetnek, tovább nőhet a bölcsődések száma, ezért a jövőben az intézmények bővítésén kell dolgoznunk" - mondta az országgyűlési képviselő, aki támogatásáról biztosította az önkormányzatot. "Az újszentivániak tudják, hogy milyen fontos jó közösségben élni. Ennek megfelelően zajlottak a fejlesztések a településen eddig is, és így tervezzük a jövőben is polgármester úrral közösen" - tette hozzá. A jó hangulatú látogatást kötetlen beszélgetés zárta az újszentivániakkal a Civil Ház udvarán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.