Közélet

Talentum Munkaerőpiaci Szolgáltató Központ - hogy a munka hivatás legyen!

Talentum Munkaerőpiaci Szolgáltató Központ - hogy a munka hivatás legyen!

2014. február 18., kedd
Talentum Munkaerőpiaci Szolgáltató Központ - hogy a munka hivatás legyen!
uszt

A Talentum Alapítvány a Munkaerőpiaci Szolgáltatást Nyújtó Civil Szervezetek Kapacitásának Megerősítése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében elnyert 7.998.000.-Ft-ból kidolgozta saját EFQM minőségbiztosítási rendszerét – melyet az Országos Foglalkoztatási Alap minősített.

A rendszer keretein belül az Alapítvány 2014-től munkaerőpiaci szolgáltatásokkal bővíti kínálati palettáját. A Talentum Munkaerőpiaci Szolgáltató Központ által nyújtott munkaerőpiaci szolgáltatások legfontosabb célja az emberi erőforrások fejlesztése, aktivizálása révén a munkakeresők hosszútávú, hatékony, értékorientált és motivált munkavégzésének támogatása. Küldetésünk két mondatba tömöríthető: • Emberi méltóság megbecsülése a munkaerőpiaci kapcsolatokban. • Munka méltóságának fenntartása az egyén munkavégzésében. Szeretnénk elérni, hogy a munkavállalók számára a hivatásuk legyen a munkájuk, melyben meg tudják fogalmazni és élni egyéni motivációjukat; tudatosak, igényesek és felelősségteljes szemlélettel rendelkeznek! Munkáltatói oldalról fontosnak tartjuk az emberségességet: teremtsünk megfelelő munkakörülményeket ahhoz, hogy kisebb legyen a fluktuáció és legyenek motiváltak a dolgozóink. A szolgáltatások bemutatására, közös gondolkodásra invitálja Alapítványunk az érdeklődőket egy svédasztalos munkareggeli formájában 2014. február 20-án, 9-től 11 óráig Szeged szívébe, a Dóm Hotelba. A rendezvény díjmentes, a TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0048 kódjelű pályázat keretében valósul meg - mindössze előzetes regisztrációhoz kötött! A jelentkezéseket, és a további kérdéseket a munka@talentumonkentes.hu e-mail címen, vagy a 06-70/380-4828-as telefonszámon várjuk. Talentum Alapítvány 6722 Szeged, Kálvária sgt. 14. Tel.: 62/228-931, Mobil: 70/380-4828 web: www.talentumonkentes.hu e-mail: munka@talentumonkentes.hu A projekt címe: Közvetítő szolgáltatás és pályaorientációs tanácsadás minőségbiztosítási rendszerének kialakítása és bevezetése

talentumalapitvany

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.