Közélet

Szervezetfejlesztési program indult a Szegedi Ítélőtáblán

Szervezetfejlesztési program indult a Szegedi Ítélőtáblán

2014. február 17., hétfő
Szervezetfejlesztési program indult a Szegedi Ítélőtáblán

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az államreform operatív program (ÁROP) keretében szervezetfejlesztési programot hirdetett az államigazgatási szervek számára, melyet – sikerére tekintettel – kiterjesztett az igazságügyi szervekre is.

Más bíróságok mellett a Szegedi Ítélőtábla is eredményesen pályázott, így 2014. február 14-én megtarthatta a projekt nyitó ülését. A programban – melyet igen rövid idő alatt, április végéig kell lebonyolítani – teljesítménymenedzsment, folyamatoptimalizálás, minőségirányítás, tudásmegosztás és változáskezelés szerepel. A lebonyolításban a bíróság dolgozóinak fele, harmincegy fő vesz részt, ezzel is biztosítva a folyamat széleskörű megalapozottságát.

Hámori Attila

elnökhelyettes, mint a projekt szakmai koordinátora a reményét fejezte ki, hogy a munka eredményeként nem csak az ítélkezés hatékonysága, de a bíróság működésének átláthatósága is növekszik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.