Elmondom

SZerinTEd? – Sipos Péter válaszol

SZerinTEd? – Sipos Péter válaszol

2014. február 6., csütörtök
SZerinTEd? – Sipos Péter válaszol
2_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Készülsz-e valamivel Valentin-napra?

Jelenleg nincs barátnője, így a Valentin-nappal sem kell különösebben foglalkoznia rovatunk mai szereplőjének,

Sipos Péternek

, ha azonban Bálint napja párkapcsolatban éri utol, valamivel mindig kedveskedik a másiknak. Ha kapcsolatban van az ember, akkor "erősen ajánlott" valami apró figyelmesség, mert bár Péter szerint a lányok legtöbbje is kapásból elutasítja a cukormázas-romantikus ömlengést, mégis rosszul esik nekik, ha ilyenkor nem fordítunk kiemelt figyelmet rájuk.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Péter a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karának Földtudományi szakán tanul, idén végzi el az alapképzést.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Linkin Park - Red Hot Chili Peppers - Daft Punk - Arctic Monkeys - Imagine Dragons

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.