Közélet

Szegedre látogatott a miniszterelnök + FOTÓK

Szegedre látogatott a miniszterelnök + FOTÓK

2014. február 6., csütörtök
Szegedre látogatott a miniszterelnök + FOTÓK
orban_viktor_szegeden12_gs

A miniszterelnök az ELI alapkőletétele miatt látogatott el városunkba, de az SZTE vezetőségével a klinikaberuházást is megtekintette.

A miniszterelnök fél tíz körül érkezett városunkba, ahol először az új klinikai tömb munkálataira volt kíváncsi. A helyszínen körülbelül ötven fős közösség fogadta, akikkel néhány szót váltott

Orbán

. A fogadóbizottsághoz

Szabó Gábor

is csatlakozott, a rektorral és az egyetem vezetőivel közrefogva körbejárták a klinikaberuházás helyszínét is. Egy idős hölgy azt mondta a miniszterelnöknek: Szeged nem egy baráti hely a kormány számára. Orbán szerint azonban ez egy jó város, bár vannak problémák. Egy másik szimpatizáns azt kérte Orbántól, hogy látogasson ide sűrűbben, neki azt válaszolta, hogy a kampány során mások is jönnek ide a pártból, ő maga pedig március végén utazik Szabadkára, akkor is megáll majd városunkban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.