Közélet

Péntekig lehet igényelni állami támogatást a pénztárgépekre

Péntekig lehet igényelni állami támogatást a pénztárgépekre

2014. február 27., csütörtök
Péntekig lehet igényelni állami támogatást a pénztárgépekre

Az online pénztárgépek vásárlásához február 28-ig, péntekig igényelhetik az állami támogatást azok a kereskedők, akik betartották a rendelési határidőt.

Az e hét hétfői adatok szerint 50 014 online pénztárgépet helyeztek üzembe, közülük 34 997-et érint az 50 ezer forintos állami támogatás - tudta meg a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól az MTI. Az online pénztárgépeket főszabály szerint legkésőbb január 31-ig üzembe kellett helyezni ahhoz, hogy a kasszacseréhez igénybe lehessen venni a támogatást. Azon kereskedőknek azonban, akik betartották a géprendelésre vonatkozó határidőket, február 28-ig lehetőségük van erre. Ennek feltétele a kiskasszásoknál az, hogy 2013. október 1-je előtt, a nagykasszásoknál pedig, hogy 2014. január 1-je előtt leadták a megrendelésüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.