Közélet

Országosan körözik a csalót

Országosan körözik a csalót

2014. február 24., hétfő
Országosan körözik a csalót
csalo

Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a Szentesi Rendőrkapitányság Asztalos Ferenc ellen.

A Szentesi Rendőrkapitányság csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 41 éves lakcím nélküli férfival szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján

Asztalos Ferenc

megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. október végétől kezdődően több alkalommal ismert szentesi vállalkozóra, vagy önkormányzati cégre hivatkozással szerszámokat kért kölcsön rövid időre, amelyeket nem vitt vissza. A férfi Szentes mellett más Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyei településeken is követett el hasonló bűncselekményeket. A Szentesi Rendőrkapitányság országos elfogatóparancsot bocsátott ki Asztalos Ferenc ellen. A rendőrség kéri, hogy aki tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikén, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.