Közélet

Őrizetben a vásárhelyi kertvárosi rabló + VIDEÓ

Őrizetben a vásárhelyi kertvárosi rabló + VIDEÓ

2014. február 20., csütörtök
Őrizetben a vásárhelyi kertvárosi rabló + VIDEÓ
rablo

Őrizetbe vették a hódmezővásárhelyi rendőrök a kertvárosi rablások gyanúsítottját, aki két 83 éves asszonyt rabolt ki.

Az első bűncselekmény 2014. január 4-én 17 óra 45 perckor történt a Hóvirág utcában. A gyanúsított kitépte a sértett kezéből a táskáját, majd a benne lévő igazolványokkal és készpénzzel együtt elszaladt. A nő a támadás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett el. A másik sértettet 2014. január 20-án 18 óra 10 perckor támadta meg a Móricz Zsigmond utcában. Ott is a táskát akarta megszerezni, de akkor nem járt sikerrel. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói az aprólékos adatgyűjtés eredményeként megállapították a támadó személyazonosságát. A vásárhelyi rendőrök felkérésére a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egysége 2014. február 19-én hajnalban otthonában elfogta és előállította

K. Andrást

. Mivel a 23 éves férfi a bűncselekményt idős emberek sérelmére követte el, ezért vele szemben rablás bűntettének minősített esete miatt indult büntetőeljárás. http://www.youtube.com/watch?v=sZFRstLyC9o A gyanúsított részben beismerő vallomást tett. Kihallgatását követően a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezték az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a férfi előzetes letartóztatására. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben korábban kitűzött félmillió forint nyomravezetői díjat visszavonta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.