Bulvár

Ollóval akarta elvágni a biciklizárat egy csongrádi tolvaj

Ollóval akarta elvágni a biciklizárat egy csongrádi tolvaj

2014. február 28., péntek
Ollóval akarta elvágni a biciklizárat egy csongrádi tolvaj
csongrad_bicikli_002

Bár a kinézett kerékpárt nem tudta elcsenni, a lopási kísérlet megalapozott gyanúja miatt mégis bíróság elé áll egy csongrádi rendőrök által elfogott férfi - adta hírül a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szerda délután érkezett a bejelentés, miszerint az egyik csongrádi élelmiszerbolt előtt egy férfi a kerékpárokat nézegeti és gyanúsan viselkedik. A kiérkező járőrök megállapították, hogy az ismeretlen férfi egy lezárt biciklit kísérelt meg eltulajdonítani, oly módon, hogy megpróbálta ollóval elvágni a lakatot. A fiatalembert megzavarták és elmenekült a helyszínről. Az egyenruhások a személyleírás alapján a közelben elfogták

R. Lajost

, akit előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra. A 22 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy azért nem sikerült elvágnia a zárat, mert sok vásárló volt az áruház környékén. A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. Lajost lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.