Közélet

Leadta országos listáját a Jobbik

Leadta országos listáját a Jobbik

2014. február 27., csütörtök
Leadta országos listáját a Jobbik

Csütörtökön mind a 106 választókerületben leadta egyéni képviselőjelöltjeinek ajánlását a Jobbik, illetve az országos listát is eljuttatták a Nemzeti Választási Irodához (NVI) - jelentette be Dúró Dóra szóvivő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus elmondta: pártja országos listáján 203 jelölt szerepel; a lista elfogadásáról szombati ülésén dönt a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Kampánynyitó rendezvényükön választási programjuk bemutatásával kezdték el a kampányt, majd az azóta tartott több tucat lakossági fórumuknak is köszönhetően "könnyedén gyűjtötték össze" minden jelöltjük számára az induláshoz szükséges ötszáz ajánlást - jelezte

Dúró Dóra

. Beszámolt arról is: a Jobbik minden képviselőjelöltje vállalta a visszahívhatóságot, vagyis azt, hogy megválasztásuk esetén az országos elnökség kétharmados többséggel visszahívhatja őket, illetve azt is vállalta minden jelölt, hogy képviselőként a mentelmi jogáról "bármilyen esetben lemond".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.