Sport

Labdarúgás: négyet vágott 45 perc alatt, és nyert a Sándorfalva

Labdarúgás: négyet vágott 45 perc alatt, és nyert a Sándorfalva

2014. február 15., szombat
Labdarúgás: négyet vágott 45 perc alatt, és nyert a Sándorfalva
sandorfalva_hfc_mj 15

Edzőmérkőzésen találkozott a Sándorfalva SK és a Kiskunmajsa FC, az összecsapásból pedig végül Tóth János legénysége jött ki győztesen, köszönhetően második félidei lehengerlő játékának.

A sándorfalviak eredetileg az Ujszegedi TC együttesét fogadták volna, ám Brinszky Adriánék a futsal révén a napokban kétszer is Győrben lépnek pályára, ezért a felkészülési mérkőzés elhalasztását kérték. Vállalta azonban a fellépést a Bács-Kiskun megyei I. osztály hatodik helyezettje, sőt, a majsaiak az első játékrészben 2-1-es előnyhöz jutottak, köszönhetően

Mihalkó Máté

két góljának. A második felvonásban aztán a több külföldi próbajátékost is soraiban tudó hazai gárda négy találattal terhelte meg a vendégek kapuját. A tesztelés alatt lévő labdarúgók közül a romániai

Miholeke Kornél

, illetve büntetőből a szerb

Darko Vizin

is eredményes volt, miközben

Széll Kristóf

duplázni tudott. A

Garamvölgyi Gergő

helyére a szünetben beállt cserekapus,

Sasa Zajic

pedig megőrizte érintetlenül kapuját, így a Sándorfalva magabiztos, 5-2-es sikert aratott. Az UTC elleni elmaradt találkozót február 18-án, kedden pótolják a csapatok.

Felkészülési mérkőzésen:

Sándorfalva SK – Kiskunmajsa FC 5-2 (1-2)

Sándorfalva, műfű.

Sándorfalva:

Garamvölgyi – Kanász L., Kanász G., Varga, Bobo, Vizin, Széll, Miholeke, Romic, Szabó, Tóth L.

Csere:

Zajic (kapus), Tóth A., Kozma, Szkrob.

Vezetőedző:

Tóth János.

Gólszerzők:

Széll (2), Vizin, Miholeke, Tóth L., ill. Mihalkó (2). Széll József klubelnök:

„Jó iramú és hangulatú mérkőzést játszottunk a Kiskunmajsával, úgy gondolom, az összecsapás jól szolgálta a csapatok felkészülését. Több légiós is lehetőséget kapott ma nálunk, hiszen nem titok, a március bajnoki rajtig szeretnénk még megerősíteni a keretünket, több külföldi játékos szerződtetése is várható.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.