Sport

Labdarúgás: magabiztos mórahalmi siker a kék-feketék ellen

Labdarúgás: magabiztos mórahalmi siker a kék-feketék ellen

2014. február 15., szombat
Labdarúgás: magabiztos mórahalmi siker a kék-feketék ellen
morahalom_sandorfalva23

A második félidő elején visszajött a meccsbe az FK, de kevés volt a lendület a Mórahalom megszorításához, sima, 5-1-es hazai győzelem született.

A mérkőzést végig irányított a hazai gárda, az FK egy 20 percre erőre kapott, de a fordításhoz kevés volt az elán, magabiztosan őrizte előnyét a hazai alakulat, és megérdemelten zsebelte be a győzelmet a két megyei I. osztályú gárda szombat délelőtti felkészülési összecsapásán. Az első gólt

Magyar György

szerezte a meccsen, egy 18 méteres szabadrúgásból talált be a hosszúba. Majd a sokadik szögletből született meg a második találat.

Zámbori

tekerését

Tóth Lukács

az ötös környékéről, a rövidről csúsztatta a felsőbe. A második félidőben feljött az FK. Lajkó beadása után született egy lövés, ami lepattant a falról, és a szemfüles

Dóra János

a hálóba passzolta a bőrt. A találat azonban nem a vendégeknek adott plusz erőt, hanem a Mórahalmot ébresztette fel. Szőke feltett labdájával sodródott a jobb oldalra Tóth, aki spiccel átlöbbölte

Brunczvik

felett a labdát a hosszúba. A negyedik hazai gól egy kényszerítő után érkezett,

Bokányi

lőhetett jobbról, a vendégkapus csak beleérni tudott. Az utolsó találat pedig egy félpályán történő labdaszerzésből született, Magyar roboghatott el a jobbösszekötő helyén, és átemelte a zsugát a hosszúba.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Mórahalom VSE - FK 1899 Szeged 5-1 (2-0)

Mórahalom:

Czirják - Takács, Szűcs, Vonic-Zelic, Lázár, Bokányi R., Magyar, Zámbori, Tóth L., Gahwagi, Szőke. Cserék: Ótott-Kovács, Szekeres, Babarczi. Játékos-edző: Magyar György.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik - Heredea, Turján, Boldizsár, Szecska, Dedovics, Orosházi, Forró, Péter-Szabó, Imre, Dóra J. Cserék: Szőcs, Péntek, Lajkó, Németh, Simon. Vezetőedző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Magyar 2, Tóth L. 2, Bokányi, illetve Dóra. Magyar György:

Elégedett vagyok a mutatott játékkal, a szerdai meccsünkhöz képest sokkal jobban mozogtunk, egyre közelebb kerülünk ahhoz a játékhoz, amit a bajnokságban képzelünk el, az új játékosok beépülése is olajozottan halad.

Hüvös Gábor:

Most ilyen arányban is megérdemelten nyert a Mórahalom, fáradtan, enerváltan mozogtunk, hiányzott a motiváció is több játékosomból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.