Sport

Labdarúgás: küzdelmes csongrádi iksz a Szarvas ellen

Labdarúgás: küzdelmes csongrádi iksz a Szarvas ellen

2014. február 22., szombat
Labdarúgás: küzdelmes csongrádi iksz a Szarvas ellen

Küzdelmes, sárdagasztós főpróbán egy öngóllal vesztett pontotokat a Csongrád Szarvassal szemben.

Az első félidőben hátrányba került a hazai alakulat, de egy buktatás utáni büntetőt Bertók helyezte a kapuba a játékrész vége előtt. A második félidő közepén megszerezte a vezetést a Csongrád. Nagy Ádám 25 méterről tüzelt, a kapus előtt megcsúszott a labda és a bal alsóban kötött ki. A mérkőzés vége előtti percekben az önfeláldozóan, bevetődve menteni igyekvő Bodor lábáról pörgött a labda Bíró hálójába, ezzel az öngóllal lett 2-2 a meccs vége.

Csongrád TSE - Szarvas 2-2 (1-1)

Csongrád:

Bíró - Zsigó, Szabó, Bodor, Siha, Keller, Budai, Lévai, Bálint, Nagy, Bertók. Cserék: Mészáros, Kádár, Ormándi, Győri. Vezetőedző: Dósa Rácz Pál.

Csongrádi gólok:

Bertók (11-esből), Nagy. Dósa Rácz Pál:

Ez volt a csapat főpróbája. Most egy irreális talajon a küzdeni tudás dominált, ennek ellenére több veszélyes akciót vezettünk, gólhelyzetek alakítottunk ki. Egy kulturált csapat ellen értünk el igazságos döntetlent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.