Sport

Labdarúgás: kemény meccsen győzött az Algyő

Labdarúgás: kemény meccsen győzött az Algyő

2014. február 13., csütörtök
Labdarúgás: kemény meccsen győzött az Algyő
algyo_pazsit_mj 28

Egy büntetővel és egy ziccerrel állította be a 2-0-s végeredményt az Algyő a Tótkomlós elleni edzőmérkőzésen.

A Csongrád megye élvonalának középcsapataként fogadta szerdán este az Algyő a szomszéd megye egyik sereghajtóját, mely utolsó előtti helyezését meghazudtolva egy komolyabb játékerőt képviselő gárdaként küzdött, igen erőszakos, kemény futballt felmutatva. A hazaiak már az első félidőben beállították a végeredmény. A 25. perc környékén egy kiugratást követően vágták fel szabálytalanul a 16-oson belül

Kohajdát

, miután kicselezte védőjét, a büntetőt

Sebők

értékesítette. A félidő derekán ziccerben vezethette a Békés megyei kapusra a labdát Kohajda, és nem hibázott. A második játékrész sok szabálytalanságot hozó küzdelemmel telt, de gól már nem született. Az Algyő több játékosát kénytelen volt nélkülözni sérülés egy egyéb elfoglaltságok miatt, kissé fáradtan is mozogtak, de ennek ellenére kibrusztolták a győzelmet

Felkészülési mérkőzésen:

Algyő - Tótkomlós 2-0 (2-0)

Algyő:

Révész - Szűcs, Sebők, Pénzváltó, Daróczi, Takács, Farkas, Pataki, Gyimesi, Bogdán, Kohajda. Cserék: Szűcs M., Mohácsi, Bella, Belovai. Vezetőedző: Takács Zoltán.

Gólszerzők:

Sebők (11-esből), Kohajda. Takács Zoltán:

"Most látszik a csapatomon a holtpont, fáradtan mozogtak, de ilyenkor szenvedni kell. Ellenfelünk más stílust képvisel, mint a Csongrád megyei csapatok, a kemény és durva játék határán mozogtak gyakran. A találkozó egyik pozitívuma, hogy nem kaptunk gólt. Sajnálom, hogy Pataki Sándort sérülés miatt kellett lecserélni, reméljük, gyorsan felépül majd. A felkészülési meccseken a gyakorlás mellett arra is törekszem, hogy minél több játékosomnak adjak lehetőséget, és sérülésmentesen fejezzük be a találkozót."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.