Sport

Labdarúgás: Dóra-duplával verte az FK az Ásotthalmot + FOTÓK

Labdarúgás: Dóra-duplával verte az FK az Ásotthalmot + FOTÓK

2014. február 4., kedd
Labdarúgás: Dóra-duplával verte az FK az Ásotthalmot + FOTÓK
fk_asotthalom03_gs

Harmadik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta a Hüvös Gábor vezette diszkoszvetős legénység.

Harmadik felkészülési mérkőzését vívta kedden az FK 1899 Szeged megye I-es labdarúgócsapata. A diszkoszvetősök egy hete

3-2-re verték

a tavalyi bajnok Tápét, majd

3-2-re kaptak ki

a Szegedi VSE-től. Ezúttal az Ásotthalmot látták vendégül, mely együttesnek ez volt az első nagypályás edzőmeccse a télen. Új fiúk is bemutatkoztak a látogatóknál: Dóra Tamás (FK 1899 Szeged),

Orosz Vilmos

(Horgos),

Víg Zsolt

és

Dobák Arnold

(Mórahalomról érkeznek) személyében. A két gárda november 16-i bajnokiját magabiztosan,

4-0-ra nyerték a kék-feketék

, így - bár barátságos találkozóra került sor a Felső Tisza parti műfüvön - a vendégeknek akadt törleszteni valójuk.

ADATBANK

Ahogy már megszokhatták, ezen a télen is a SZEGEDma.hu nyújtja a legrészletesebb, legsokoldalúbb tájékoztatást az edzőmeccsekről. Beszámolók, fotók, videók hétről hétre. A megyei I. osztály átigazolási adatbankjáért és a csapatok felkészülési menetrendjéért KLIKK IDE!!!

A nem túl magas színvonalú összecsapáson azonban ezúttal is a Hüvös-legények kerekedtek felül. Rengeteg hiba tarkította a játékot, sok volt a pontatlan passz, a rossz beadás mindkét oldalán, a futball szépségeiből ezúttal kevesebbet láthattunk, ám természetesen nem is most kell jól játszani, hanem majd a bajnokságban. A 9. percben szereztek vezetést a hazaiak, amikor

Varga Martint

ugratták ki, aki kicselezte a kapust, majd az üres ketrecbe gurított. Még a fordulás előtt, a 45. percben megduplázta előnyét a Szeged.

Gyurkovics Tamás

kapott ekkor remek labdát, eltolta a portás mellett, aki elhúzta a lábát. A megítélt büntetőt

Dóra János

a jobbra dőlő portás mellett rúgta a bal sarokba. Az 53. percben ugyanő vett át nagyszerű ütemű indítást az ásotthalmi védők között, majd jobbal finoman gurított a hálóba. A 68. percben sikerült a szépítés a vendégeknek, a Mórahalom II.-ből szerződtetett Dobák Arnold unta meg a pepecselést, 20 méterről ballal vágott a rövid ficakba egy lecsorgót, beállítva a 3-1-es végeredményt. Ami a folytatást illeti, az Ásotthalom szombaton a Bács megyei Bácsalmásra látogat, 11 órakor lép ott pályára. Az FK 1899 Szeged ugyanezen a napon nemzetközi tornát rendez a Szegedi VSE, valamint a szerbiai Bajsa és Topolya részvételével.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

FK 1899 Szeged - Ásotthalom TE 3-1 (2-0).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű.

Szeged:

Brunczvik - Heredea, Szecska, Turján, Berta, Gyurkovics, Orosházi, Imre, Péter-Szabó, Dóra J., Varga M. Cserék: Meszes T. (kapus), Simon, Makai, Boldizsár, Németh, Dedovics, Forró, Fejes, Kozó, Péntek. Vezetőedző: Hüvös Gábor.

Ásotthalom:

Víg D. - Dóra T., Vastag B., Szolákovics, Török, Rencsár, Kothencz L., Szalobodnyik, Orosz, Baji R., Bokányi Á. Cserék: Malatinszki, Víg Zs., Kothencz G., Dobák, Somlyai, Hatvani Z. Vezetőedző: Hevesi Tibor.

Gólszerzők:

Dóra J. (2 - egyet 11-esből), Varga M., illetve Dobák A.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.