Sport

Labdarúgás: a Makó és az Algyő vívja a téli bajnokság döntőjét + FOTÓK, VIDEÓ (FRISSÜL)

Labdarúgás: a Makó és az Algyő vívja a téli bajnokság döntőjét + FOTÓK, VIDEÓ (FRISSÜL)

2014. február 9., vasárnap
Labdarúgás: a Makó és az Algyő vívja a téli bajnokság döntőjét + FOTÓK, VIDEÓ (FRISSÜL)
mako_tape_mjDSC_5857

Akárcsak szombaton az Algyő, vasárnap a Makó is mindhárom ellenfelét megverte a középdöntőben. A bronzért a Szentes és a Mindszent csaphat össze február 16-án Vásárhelyen.

A téli bajnokságról a SZEGEDma.hu kiemelt médiatámogatóként folyamatosan tudósít, a hétvége folyamán friss eredményekkel, fotógalériákkal és videóval is jelentkezünk!

Hódmezővásárhelyen rendezték vasárnap a megyei téli bajnokság középdöntője B csoportjának küzdelmeit. A nyitótalálkozót a megye I-es párbajában a Makó nyerte vasárnap, 3-1-re verve a Tápét, így jó esélye nyílt az első helyre Maros-parti csapatnak. Persze még két nehéz csata várt rá! A megye II-es derbit a Mindszent nyerte a Mártély ellen. Ezt követően a győztesek találkoztak, és a frissebb Makó 2-0-ra diadalmaskodott. Miután a Mindszent 0-0-ra végzett a Tápéval, Bány Tamásék már utolsó összecsapásuk eredményétől függetlenül bekerültek az Algyő elleni február 16-i döntőbe. Ezzel együtt a Mártélyt is felül tudták múlni.

Vasárnapi eredmények (középdöntő B csoport):

Makó FC - Tápé ESK 3-1 (0-0).

Gól: D. Veselinov (11-esből), A. Jovetic, Tóth A., illetve Gonda A.

Mindszent SE - Rosmarin Mártély 2-1 (0-0).

Gól: Antal S. (11-esből), Szecskó T., illetve Gáleg

Makó - Mindszent 2-0 (0-0).

Gól: Bány T., Mátó G.

Tápé - Mártély 2-2 (1-2).

Gól: Gonda A. (11-esből), Nagy Torma R., illetve Papp Z. (2) - óvás alatt: a Tápéból kiállított Rácz Z. később cserével visszament a pályára

Tápé - Mindszent 0-0

Makó - Mártély 4-0 (2-0).

Gól: Horváth G. (2), Győri A., Bány T.

A csoport végeredménye:

1. Makó FC 9 pont (9-1), 2. Mindszent SE 4 pont (2-3), 3. Tápé ESK 2 pont (3-5), 4. Rosmarin Mártély 1 pont (3-8).

A téli bajnokság döntőjében: Algyő SK - Makó FC A 3. helyért: Szentesi Kinizsi TE - Mindszent SE

A helyosztókat február 16-án Hódmezővásárhelyen rendezik.

Tekintse meg a Makó - Tápé (3-1) mérkőzés fotóit!

Szombaton írtuk:

Algyői sikerrel kezdődött a szombati középdöntő, a hazaiak Pénzváltó Bence az első félidő elején szerzett fejes góljával verték a SZVSE-t. Ezt követően a Szentesi Kinizsi Mihály Róbert duplájának és Hidas József találatának köszönhetően simán fektette két vállra a Kisteleket. A harmadik összecsapáson a két vesztes találkozott, a vasutasok tudtak javítani. A csoportdöntőnek is beillő találkozón aztán a Szentes vezetést szerzett, de az Algyő fordítani tudott, így óriási lépést tett a finálé felé. Majd a Kisteleket is két vállra fektették a Takács-legények, akik így százszázalékos teljesítménnyel kerültek a február 16-i vásárhelyi döntőbe! A harmadik helyért a Szentesi Kinizsi mérkőzhet majd, miután 1-1-re végzett a SZVSE-vel. Folytatás vasárnap Vásárhelyen!

Szombati eredmények (középdöntő A csoport):

Szegedi VSE - Algyő SK 0-1 (0-1). Gól: Pénzváltó B. Kisteleki TE - Szentesi Kinizsi TE 0-3 (0-1). Gól: Mihály R. (2), Hidas J. SZVSE - Kistelek 3-1 (2-0). Gól: Szántó D. (2), Busa B., illetve Getyinás I. (11-esből) Algyő - Szentes 2-1 (0-1). Gól: Polyák Cs. (öngól), Takács R., illetve Kovács N. Algyő - Kistelek 3-1 (1-1). Bella D., Pataki S., Pénzváltó B., illetve Lajos T. SZVSE - Szentes 1-1 (0-1). Gól: Simon I., illetve Lajos M. A csoport végeredménye: 1. Algyő SK 9 pont (6-2), 2. Szentesi Kinizsi SK 4 pont (5-3), 3. Szegedi VSE 4 pont (4-3), 4. Kisteleki TE 0 pont (2-9). A SZEGEDma TV videója az Algyő - Kistelek meccsről! http://www.youtube.com/watch?v=FVf9D-KYCyg&feature=youtu.be Tekintse meg a Szentes - Kistelek (3-0) mérkőzés képgalériáját!Tekintse meg az Algyő - SZVSE (1-0) meccs fotógalériáját!

Korábban írtuk:

Egy héttel ezelőtt a csoportküzdelmekkel indult útjára az első Csongrád megyei téli bajnokság, hat megyei I., és két megyei II. osztályú egység jutott tovább a február 8-án és 9-én, Algyőn, illetve Hódmezővásárhelyen rendezendő középdöntőbe. A középdöntőben kétszer 30 perces körmérkőzések következnek két négyes csoportban, amelyeknek helyezettjei vívják a helyosztókat a február 15-16-i hétvégén. Középdöntő, A csoport: Szegedi VSE, Algyő SK, Kisteleki TE, Szentesi Kinizsi TE Középdöntő, B csoport: Makó FC, Tápé ESK, Mindszent SE, Mártély SK

A Csongrád megyei téli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának menetrendje:

Február 8., szombat (Algyő) 10.00: SZVSE - Algyő 11.00: Kistelek - Szentes 12.00: SZVSE - Kistelek 13.00: Algyő - Szentes 14.00: Algyő - Kistelek 15.00: SZVSE - Szentes Február 9., vasárnap (Hódmezővásárhely) 10.00: Makó - Tápé 11.00: Mindszent - Mártély 12.00: Makó - Mindszent 13.00: Tápé - Mártély 14.00: Tápé - Mindszent 15.00: Makó - Mártély

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.