Sport

Labdarúgás: a hó miatt elmaradtak a Csongrád hétvégi edzőmeccsei

Labdarúgás: a hó miatt elmaradtak a Csongrád hétvégi edzőmeccsei

2014. február 2., vasárnap
Labdarúgás: a hó miatt elmaradtak a Csongrád hétvégi edzőmeccsei

A pálya alkalmatlansága miatt elhalasztották a Csongrád TSE és a Kiskunfélegyházi HTK vasárnap délelőttre tervezett felkészülési találkozóját.

ADATBANK

Ahogy már megszokhatták, ezen a télen is a SZEGEDma.hu nyújtja a legrészletesebb, legsokoldalúbb tájékoztatást az edzőmeccsekről. Beszámolók, fotók, videók hétről hétre. A megyei I. osztály átigazolási adatbankjáért és a csapatok felkészülési menetrendjéért KLIKK IDE!!!

Mint azt

Dósa Rácz Pál

, a csongrádiak vezetőedzője a SZEGEDma.hu-nak elmondta, az elmúlt időszakban a pályára hullott hó, illetve a fagy lehetetlenné tette a mérkőzés megrendezését. Sőt, Bertók Gáborék a szombati, Orosházára tervezett négyes tornán sem vettek részt, mert az hasonló okok miatt szintén elmaradt. A csapat jövő héten Szilvásváradon edzőtáborozik, majd február tizenötödikével kezdődően a márciusi bajnoki rajtig minden szombaton pályára lép, sorrendben a Kunszentmárton, a Szarvas és a Mindzent ellenében. Mindemellett a Kiskunfélegyháza elleni összecsapás pótlására vonatkozóan még nem tudott biztos elképzeléseket megfogalmazni Dósa Rácz Pál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.