Sport

Labdarúgás: ötösben robogott át a Volán Kondoroson + FOTÓK

Labdarúgás: ötösben robogott át a Volán Kondoroson + FOTÓK

2014. február 8., szombat
Labdarúgás: ötösben robogott át a Volán Kondoroson + FOTÓK
tisza_volan_kondoros09_gs

A Békés megyei első osztályú gárdának két büntetőt is rúghattak Beretkáék - simán, 5-0-ra győztek a szegediek.

A szomszéd megyében szintén a feljutásért küzd a Kondoros, egy ponttal van lemaradva az éllovas Szabadkígyós csapatától. Annak ellenére, hogy a Volánhoz hasonló pozícióban áll a tabellán a Békés megyei gárda, nem mutatott túl nagy ellenállást. Már a mérkőzés elejétől fölényben játszott a Szeged. A gólszüretet

Ngalle

büntetője nyitotta meg, ezt pedig

Vida

beadás után elért találata fejelte meg. A második félidő is egy büntetővel indult, majd pedig két szép akciógól született, így a Csongrád megyei I. osztály második helyén telelő kék-feketék magabiztosan nyerték szombati edzőmeccsüket.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged - Kondorosi TE 5-0 (2-0).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű.

Tisza Volán:

Dongó - Kormányos, Vida, Szabó A., Grünvald, Dargó, Ondrejó, Ngalle, Puskás, Beretka, Faragó. Cserék: Garamvölgyi, Buzási, Mucsi, Szilágyi, Kulacsik, Hacker, Szalma, Szabó D., Szűcs.

Gólszerző:

Ngalle (11-esből), Vida, Beretka (11-esből), Ondrejó, Kulacsik. Siha Zsolt:

"A játékot végig mi irányítottak, voltak kimondottan jó periódusaink is a mérkőzésen, amiből a támadójátékunk tekintetében lehet majd építkezni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.