Sport

Kézilabda: a tavasz első rangadóját vívja az SZKKSE

Kézilabda: a tavasz első rangadóját vívja az SZKKSE

2014. február 21., péntek
Kézilabda: a tavasz első rangadóját vívja az SZKKSE
tothorsolya_szkkse_kecskemet20_gs

Első tavaszi rangadóját vívja az SZKKSE-Chance-Exicom csapata szombaton, az ellenfél a Kispest NKSE együttese lesz.

Marosán György

egysége gyömrői diadala után továbbra is 8 pont előnnyel, száz százalékos teljesítménnyel vezeti a női kézilabda NB I/B Keleti csoportját, menetelve a bajnoki cím és az NB I-es tagság felé. Szombaton 17 órától a szeged-kiskundorozsmai alakulat idei első rangadóját vívja, az ellenfél a Kispest együttese lesz, amely jelenlegi 5. helyezettként a dobogó második fokáért van nagy versenyben a szintén 20 pontos Vasassal (4.), a 21 pontos Inárccsal (3.), és a 22 pontos Orosházával (2.). "A hetet azzal a motivációval kezdtük el, amivel egy rangadó hetét kell kezdeni. Vannak problémáink, amiket meg kell oldjunk. Sajnos

Lehmann-Dobó Andrea kiesésével

nem ugyanabban a mederben folyt a munka, ahogyan megszoktuk, hiszen új szerkezeteket kellett keresnünk, de az edzések hangulatából érezni, hogy rangadóra készülnek a lányok. A héten nagy súlyt fektettünk a védekezésre, támadásban pedig tovább csiszoljuk az eddig bevált szisztémákat" - közölte a SZEGEDma.hu-val Marosán György. Lehmann-Dobó Andrea mellett a keresztszalag-szakadás miatti műtét után továbbra is lábadozó

Scholtz Andreát

szintén nélkülözni kényszerül a csapat. Karsai Robertáék egyébként két rangadót vívnak egymás után: a Kispest elleni találkozót követően a következő héten a Szent István Építők vendégeként lép fel a gárda. A mérkőzést szombaton 17 órától a megszokott helyszínen, a kiskundorozsmai Ács Géza Sportcsarnokban rendezik, a belépőjegy ára 500 forint lesz.

Újabb nehéz csata előtt a KSZSE

A tavasszal az SZKKSE-vel épp ellentétes formát mutató, egyébként a szezon meglepetéscsapatának teljes joggal tekinthető KSZSE-Algyőre két vereség után újabb nehéz túra vár az Inárcs-Örkény ellen. Buchholcz-Huba Dóra tanítványai Nyíradonyban, majd legutóbb hazai környezetben a Hajdúnánástól kaptak ki, visszacsúszva a 8. pozícióba, s a jelenlegi 3. helyezett Pest megyeiek ellen sem lesz könnyű dolguk. Az Inárcs a Hajdúnánás elleni fiaskóval, majd a sereghajtó Kiskunhalas kitömésével kezdte a tavaszt, s hazai pályán némiképp esélyesebbek a szegedi-algyői gárda ellen, biztosak lehetünk benne, hogy Forgó Nikolették nem adják könnyen a bőrüket a szombaton 16 órakor kezdődő, idegenbeli találkozón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.