Közélet

Indul a Növekedési Hitelprogram kommunikációs kampánya

Indul a Növekedési Hitelprogram kommunikációs kampánya

2014. február 7., péntek
Indul a Növekedési Hitelprogram kommunikációs kampánya

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a magyar gazdasági növekedést elősegítő kommunikációs kampányt indít a Növekedési Hitelprogram (NHP) népszerűsítésére - közölte a jegybank pénteken honlapján.

Az MNB-hez érkezett visszajelzések és a Növekedési Hitelprogram eddigi tapasztalatai azt mutatják, hogy a kis- és középvállalkozók széles körű és részletekbe menő tájékoztatására van szükség, amellyel tovább fokozható a program sikere - áll a közleményben. A hitelprogram népszerűsítésére a jegybank nyilvános, a feladattal és a hasonló nemzetközi pályázatokkal arányos kommunikációs tendert hirdetett meg, amelynek nyertese az I.M.G. Inter Media Group Kft. lett - közölte a jegybank. A program pénzügyi keretének legfeljebb 0,3 százalékát kitevő összeg költhető a program megismertetésére, miközben más, hasonló jellegű kereskedelmi banki hitelprogramokat és uniós programokat megvizsgálva megállapítható, hogy a programok pénzügyi keretének 0,5-1 százalékát fordítják tájékoztatásra, illetve kommunikációra - olvasható a szövegben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.