Bulvár

Holland duó és német sztár DJ a 2014-es DejaVu-n

Holland duó és német sztár DJ a 2014-es DejaVu-n

2014. február 10., hétfő
Holland duó és német sztár DJ a 2014-es DejaVu-n

Tavaly a 80-as évek sztárzenekarait vonultatta fel az első Deja Vu fesztivál, idén a 90-es évek nagy kedvencei érkeznek a Postás Sporttelepre június 6. és 8. között. A program majdnem teljes, a már bejelentett Mr. President és Haddaway mellett minden idők egyik legismertebb holland csapata és 22 millió eladott lemezére méltán büszke német sztár DJ is ott lesz a fellépők között.

A tavalyi sikeres kezdés után nincs megállás, idén is sztárdömpinggel készülnek a Deja Vu fesztivál szervezői. A 90-es évek házibulijainak hangulatát megidéző rendezvény két külföldi fellépője már ismert: december óta tudjuk, hogy Mr. Presidenttel és Haddaway-jel biztosan találkozhatunk a nyárindító bulin, az azonban csak most vált biztossá, hogy két további sztár is igent mondott a szervezők felkérésére.

Nincs határ, Equador vár!

16 toplistás dal, 20 millió eladott lemez, egy 40 országban listavezető sláger. Csak néhány szám, ami a holland-belga popcsapat, a 2 Unlimited sikerét jellemezte 1991-es megalakulása óta.

Ray

és

Anita

jött, zenélt és győzött, a "No Limit" pedig mindent vitt, szemernyi kétséget sem hagyva afelől, hogy újabb csillag született az eurodance egén. Hosszú kihagyás után, 2012-es újraegyesülésük óta teltházas koncertek bizonyítják, hogy ha buliról van szó, akkor nekik még mindig ott a helyük. Többek között Szegeden is. SaschaLappessen neve talán csak a legnagyobb rajongóknak cseng ismerősen, DJ SASH!-ről azonban valószínűleg mindenkinek egy közép-amerikai ország jut először eszébe. Pedig a német sztár DJ-nek nem csak az Equadort köszönheti a trance zenét kedvelő közönség. A 22 millió eladott lemezhez kellett többek közt az Adelante, a Mysterious Times vagy a LaPrimavera is. Ezeket a slágereket is hallhatja a Tisza-parti közönség DJ SASH! best of dj setjében a Dorozsmai úti helyszínen. És itt még nincs vége, hamarosan új nevek jönnek! - ígérik a szervezők sajtóközleményükben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.