Közélet

Háromszáz rászorulónak osztottak élelmiszert Alsóvároson + FOTÓK

Háromszáz rászorulónak osztottak élelmiszert Alsóvároson + FOTÓK

2014. február 7., péntek
Háromszáz rászorulónak osztottak élelmiszert Alsóvároson + FOTÓK
szarazelelmiszer05_gs

A krízisidőszakra való tekintettel háromszáz rászoruló családnak osztott élelmiszert Gyimesi László és Nógrádi Tibor képviselő. A nehéz körülmények között élő alsóvárosi és móravárosi embereknek egy szatyor konzervvel és tésztával segítenek átvészelni a telet.

Több mint háromszáz szegény család vehetett át egy nagy szatyor élelmiszert az alsóvárosi roma tanoda kapujában. A rászorulóknak

Gyimesi László

és

Nógrádi Tibor

képviselő osztotta ki a csomagokat, akik ezzel az adománnyal szerették volna enyhíteni a krízisidőszakban rájuk nehezedő terheket. Lisztet, cukrot, konzervet és száraz tésztát is tartalmazott az ellátmány, melyet egy előzetesen kiosztott kupon felmutatásával vehettek át a jelenlévők. "A Móravároson és Alsóvároson élő szegény, nagyrészt roma lakók számára szerveztük ezt az adományozást. A csomagok tartalmáról a Magyar Élelmiszerbank Egyesület gondoskodott, a szállítás és kiosztás költségeit pedig a képviselői alapból finanszíroztuk" - mondta Nógrádi Tibor. Gyimesi László képviselővel testvériesen megosztoztak, hogy mindkét választókörzet rászorulói egyenlő arányban részesüljenek az adományban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.