Sport

Futsal: az Aramison át vezethet az út a felsőházba az UTC-nek

Futsal: az Aramison át vezethet az út a felsőházba az UTC-nek

2014. február 9., vasárnap
Futsal: az Aramison át vezethet az út a felsőházba az UTC-nek
utc_aramis19_gs

Hétfő este 19 órától fontos bajnoki derbit vív az UTC Futsal Team: Tombáczék ismét a Colorspectrum Aramis gárdájával csapnak össze.

A cikk megjelenését a GS-VILL 94 Kft. támogatta.

Nagy szériát folytatna az UTC Futsal Team:

Brinszky Adrián

fekete-fehér futsalserege idén még veretlen az NB I-ben, hiszen itthon a Rubeola és a MAFC, közte idegenben pedig a Dunakeszi ellen tudott győzedelmeskedni a csapat, s ezáltal a korábban távolodó felsőházi play-off-remények ismét felbukkantak a láthatáron. Olyannyira, hogy a csapat jelenleg a 6. helyen áll - ám hogy ez így is maradjon, s a közvetlen rivális műegyetemista gárda ne tudjon előzni a Nagykáta várható legyőzésével, a mieinknek hétfő este mindenképp verniük kell a rettegett Aramist. A küldetés nem lehetetlen: a két csapat korábbi mérkőzései Szegeden mindig nagy csatát hoztak, s bár a bajnokságban Budaörsön sima 5-2-es győzelmet aratott Frank Tamás alakulata, a magyar kupa küzdelmeiben az UTC visszavágott nem sokkal később egy 5-4-es diadallal, kiütve a riválist a sorozatból. A hétfő esti ellenfél jelenleg a 3. helyen áll, messze a két éllovastól, a Győrtől és a Berettyóújfalutól, ám nem ülhetnek a babérjaikon, hiszen a sarkukban a Veszprém és a Dunakeszi, így bízvást állíthatjuk, nagy csatának ígérkezik a hétfő esti derbi. A vendégeknek egyébként nem emgy jól idén: a Berettyó otthonában vereséggel kezdték az esztendőt, majd nagy csatában diadalmaskodtak Csömörön, ám héten lejátszott két meccsükön előbb a Dunakeszi hagyta őket helyben alaposan 10-3-ra saját termükben, majd a MAFC gyűjtötte be a három pontot 5-2-es, szintén idegenbeli győzelmével.

Az UTC Futsal Team - Colorspectrum Aramis találkozót a SZEGEDma.hu élőben közvetíti hétfő este 19 órától!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.