Közélet

Fidesz: a Gyurcsány-korszak rombolása után az egészségügy talpra áll

Fidesz: a Gyurcsány-korszak rombolása után az egészségügy talpra áll

2014. február 11., kedd
Fidesz: a Gyurcsány-korszak rombolása után az egészségügy talpra áll

A Gyurcsány-korszak rombolása után az egészségügy talpra áll - közölte Nyitrai Zsolt, a Fidesz Társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója a betegek világnapja alkalmából kedden az MTI-vel.

A kormánypárti politikus közleménye szerint a hatékonyabb mentésirányítás, béremelés, adósságrendezés és a rendszerváltás óta a legnagyobb fejlesztés zajlik az egészségügyben, amelynek köszönhetően egyre több új mentőautó és új orvosi eszköz segíti a betegellátást. Jelezte: a mentésirányítás informatikai fejlesztésén túl 22 új mentőállomást építenek, 60 mentőállomást újítanak fel. Emellett 120 új mentőautót állítottak munkába és további 200-at fognak.

Nyitrai Zsolt

felidézte, hogy az egészségügyi dolgozók voltak az elsők, akiknek a kormány béremelési programot indított, továbbá ösztöndíj programot indítottak az orvosok és egészségügyi dolgozók elvándorlása ellen, valamint az egészségügyi hiányszakmák pótlására is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.