Közélet

Farsangoztak a szegedi nyugdíjasok + FOTÓK

Farsangoztak a szegedi nyugdíjasok + FOTÓK

2014. február 22., szombat
Farsangoztak a szegedi nyugdíjasok + FOTÓK
bal23_gs

Több mint kétszáz résztvevővel rendezték meg a Szegedi Nyugdíjas Bált, immár nyolcadszor. Az érdeklődőket élőzene, tombola és táncverseny is várta.

„Úgy gondoljuk, hogy a nyugdíjasok teljes értékű tagjai a társadalomnak, a farsangot pedig nyolcadik alkalommal ünnepeljük bállal. Fontosak az ilyen összejövetelek, ne felejtsük el, sok idős egyedül él, és itt lelt barátokra, társaságra” – mondta el portálunknak

Boros Gyula

idősügyi referens. A bál fővédnöke egyébként

Botka László

polgármester volt. Hagyományos programmal készültek, már a mulatság kezdetén, délután ötkor táncoltak a párok az Üvegvár Étteremben, de az est folyamán táncversenyt is rendeztek, a jelentkezők twist és rock and roll tudásukról adhattak számot. Bemelegítésként pedig az Akropolis Táncszínház tagjai bemutatóval kedveskedtek a résztvevőknek. Boros Gyula elmondta, mintegy tizenkétezer tagjuk van, közülük kétszáznegyvenen vettek részt a farsangi bálon. Legközelebb nőnapkor az Agórában gyűlnek össze, ahol egy új, idősekből alakult zenekar is bemutatkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.