Sport

Fallabda: Hajnal Helga nyerte a szegedi házi döntőt az országos bajnokságon

Fallabda: Hajnal Helga nyerte a szegedi házi döntőt az országos bajnokságon

2014. február 23., vasárnap
Fallabda: Hajnal Helga nyerte a szegedi házi döntőt az országos bajnokságon
hajnal_helga_squash_ob

Kibérelte a dobogó felső két fokát a szegedi Tisza Squash SE, miután az UNIQA XXVI. Egyéni Országos Squash Bajnokság női mezőnye vasárnapi fináléjában a klub két versenyzője, Hajnal Helga és Csókási Gabriella csapott össze a végső győzelem reményében.

A Római Teniszakadémián rendezett torna zárónapján szegedi szempontból felemásan sikerültek a nyolcaddöntők küzdelmei, mert bár a később a fináléban találkozó páros mindkét tagja sima, 3-0-ás győzelemmel ment tovább a következő körbe,

Takács Kata

és

Magdits Szilvia

azonban nem tudta kiharcolni a továbbjutást. Érdekesség, hogy utóbbi versenyzőt a korábban Szegeden pallérozódó, ma már a fővárosi Alba-Török SE színeiben szereplő

Csókási Eszter

,

Csókási Gabriella

testvére ejtette ki. Az elődöntőben

Hajnal Helga

a magyar felnőtt női ranglistát vezető

Márton Zsófit

verte hibátlan eredménnyel, míg Csókási Gabriella a nővérét búcsúztató

Farkas Fatimét

gyűrte le 3-2-re. A döntőben előbbi sportoló - folytatva addigi rendületlen menetelését - meg sem állt a végső győzelemig, besöpörve ezzel pályafutása negyedik országos egyéni bajnoki címét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.