Bulvár

Előbb baltával, majd késsel támadt férjére a baksi nő

Előbb baltával, majd késsel támadt férjére a baksi nő

2014. február 19., szerda
Előbb baltával, majd késsel támadt férjére a baksi nő
balta1_1

Őrizetbe vették a Csongrád megyei rendőrök a 28 éves H-né K. Petrát - közölte a police.hu.

Maga a gyanúsított tett bejelentést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. február 18-án 17óra körüli időben arról, hogy őt férje baksi házukban bántalmazta. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a

H-né K. Petra

állítása valótlan volt. A megalapozott gyanú szerint a terhelt és férje között aznap vita alakult ki. A gyanúsított először egy baltával kergette férjét az utcán, aki édesanyjához menekült a támadás elől. A délutáni órákban H-né K. Petra felkereste férjét anyósa házában és egy 12 centiméter pengehosszúságú késsel tett szúró mozdulatokat a sértett mellkasa felé. Személyi sérülés nem történt, a házban tartózkodó rokonok lefogták az agresszív nőt, aki a támadást követően haza sietett. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya otthonából előállította a 28 éves terheltet és - őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.