Közélet

Elmarad a jobbikos kerekasztalvita, jön helyette Farkas Gergely

Elmarad a jobbikos kerekasztalvita, jön helyette Farkas Gergely

2014. február 24., hétfő
Elmarad a jobbikos kerekasztalvita, jön helyette Farkas Gergely
jobbik_iifjusagi_szervezete01_gs

Elmarad a jobbikos ifjúsági kerekasztal-beszélgetés, nem jeleztek vissza a pártok - a jobbik ifjúsági interaktív fórummal szól majd az ifjakhoz.

A párt szegedi ifjúsági tagozata

szerette volna a többi párt utánpótlását felkérni

egy közös beszélgetésre az ifjúságpolitikáról, a fiatalok jövőjéről. A beszélgetés elmaradt, mert egyik párt sem jelzett vissza, hogy részt venne az esten. "Külön sajnáljuk a Fidelitas távolmaradását, már csak azért is fontos lenne a részvételük, mert vélhetően sokan kíváncsiak lennének terveikre, hogy 4 év sikertelensége után miként akarnák hozzásegíteni a fiatalokat munkahelyekhez, vagy hogy miután 45 ezer fiatalt elriasztottak a felsőoktatásba való jelentkezéstől, miként próbálnák újra visszacsalogatni őket. Érdemes megfigyelni, hogy míg 2011-ben 140 ezren jelentkeztek a felsőoktatásba, addig a Fidesz állítólagos sikerpolitikája eredményeként 2013-ban már csak 95 ezren" - szögezte le Böjthe Sándor, a Jobbik szegedi ifjúsági tagozatának elnöke. Majd hozzátette, hogy pártja március 6-ra nyílt, interaktív ifjúsági fórumot tart 17 órától a székházukban, ahol vendégük lesz

Farkas Gergely, az ifjúsági tagozat országos elnöke, országgyűlési képviselő

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.