Közélet

Ellopta a próbaútra vitt 20 milliós Mercit

Ellopta a próbaútra vitt 20 milliós Mercit

2014. február 21., péntek
Ellopta a próbaútra vitt 20 milliós Mercit
lopott_mercedes

A körözés elrendelésétől számított 10 órán belül lefoglalták a Csongrád megyei rendőrök a 20 milliós Mercedest - közölte a police.hu.

Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy bosnyák állampolgár az általa vezetett Mercedes E-350 típusú személygépkocsival 2014. február 20-án 22 óra 30 perckor. Az egyenruhások leellenőrizték az ideiglenes rendszámmal közlekedő gépjárművet a Schengeni Információs Rendszerben. Kiderült, hogy a német hatóságok körözik a kocsit, ezért a rendőrök lefoglalták azt. Az autó átkutatása során előkerült az eredeti rendszám és egy német ideiglenes forgalmi engedély is. A 27 éves bosnyák férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A jármű további sorsát illetően az eljárást az Országos Rendőr-főkapitányság Schengeni Kapcsolattartási Központja folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.