Közélet

Ékszerre és készpénzre utaztak a sándorfalvi sorozatbetörők

Ékszerre és készpénzre utaztak a sándorfalvi sorozatbetörők

2014. február 20., csütörtök
Ékszerre és készpénzre utaztak a sándorfalvi sorozatbetörők
ekszertolvaj

Sorozatbetörőket fogtak el a sándorfalvi rendőrök, a megalapozott gyanú szerint a 23 éves K. Lehel és a 20 éves K. Károly 3 zsombói ingatlanba törtek be 2014. február 5-e és 14-e között.

Módszerük mindig ugyanaz volt: a bejárati ajtót befeszítve bejutottak a házba, majd átkutatták a szobákat és arany ékszereket illetve készpénzt tulajdonítottak el. A Szegedi Rendőrkapitányság Sándorfalvi Rendőrőrsének munkatársai a széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként 2014. február 18-án elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két zsombói lakost. A gyanúsítottak kihallgatásukon részletes beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy a lopott holmit továbbértékesítették. A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két férfit őrizetbe vette és kezdeményezi az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a terheltek előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.