Közélet

Együtt-PM-tiltakozás: Négy embert állítottak elő

Együtt-PM-tiltakozás: Négy embert állítottak elő

2014. február 9., vasárnap
Együtt-PM-tiltakozás: Négy embert állítottak elő

Garázdaság szabálysértése, valamint jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt indított eljárást a rendőrség négy emberrel szemben, akiket előállítottak - közölte honlapján a rendőrség vasárnap kora este a Sándor-palotánál történtekkel összefüggésben.

Közleményükben azt írták:

hárman másztak fel

vasárnap a Budapesten, az I. kerületi Sándor-palota déli oldalának erkélyére. Egy molinót feszítettek ki, elvették az ott elhelyezett magyar nemzeti zászlót, valamint az Európai Unió lobogóját. Az őrzési feladatot ellátó rendőr észlelte, hogy többen egy létrával közelítik meg az épületet, ezt követően a járőrök egy percen belül megjelentek mind az épület külső, mind pedig az épület belső részénél. Az ott lévőket intézkedés alá vonták, ezzel is megakadályozva, hogy bűncselekmény vagy további szabálysértés megvalósuljon - írták. A három ember a Készenléti Rendőrség munkatársainak többszöri felszólítását követően mászott csak le az erkélyről a két zászlóval, amelyeket nem voltak hajlandók átadni az intézkedőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.