Közélet

A Szeri Csárda is féláron várja a torkoskodókat

A Szeri Csárda is féláron várja a torkoskodókat

2014. február 20., csütörtök
A Szeri Csárda is féláron várja a torkoskodókat
szericsarda4

Falánkságunk mellett kulturális étvágyunkat is kielégíti az ÓNTE március 6-án: a Torkos Csütörtök alkalmával nem csak a Szeri Csárda várja féláron vendégeit, de a Feszty-körképet is kedvezményesen tekinthetjük meg!

A torkos csütörtök a farsangi időszak különleges napjainak egyike. Nagyböjt előtt ezen a napon eleink bőségesen fogyasztottak a farsangi időszakhoz kötődő ételeket, valamint megengedett volt a szokásosnál mohóbban, torkosabban étkezni. A rendezvényen nemcsak a finomabbnál finomabb ételekből torkoskodhat a látogató a Szeri Csárdában, a kulturális értékeinkből is nagyobb adagot kap. Rendhagyó tárlatvezetésekkel és koncerttel várják a „kiéhezett” látogatókat. Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark március 6-án rendkívüli nyitva tartással, 14-20 óráig várja az érdeklődőket, 50 százalékos jegyárakon. A Feszty-csomagot 1800 forint helyett, most csak 900 forintért, valamint a Rotunda-belépőt 1000 helyett 500 forintért válthatják meg az érdeklődők. Ezen a napon este 19 órától a Mentés Másként Trió ad koncertet a Rotundában. A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.