Közélet

A Cserepes sori piac is támogatja Kónya Zsófia szüleit

A Cserepes sori piac is támogatja Kónya Zsófia szüleit

2014. február 10., hétfő
A Cserepes sori piac is támogatja Kónya Zsófia szüleit
konyazsofia_burjancsaba_mti_czzs

Száztízezer forinttal támogatja a Cserepes sori piac a téli olimpián részt vevő, szegedi születésű rövidpályás gyorskorcsolyázó, Kónya Zsófia szüleit.

Amint azt korábban megírtuk

,

Kónya Zsófia

, a szegedi születésű téli olimpikon rövidpályás gyorskorcsolyázó adománygyűjtést szervezett, hogy szülei Szocsiban, az idei téli olimpia színhelyén szurkolhassanak neki. A kezdeményezést felkarolta a Cserepes sori piac is, amely több mint százezer forinttal járul hozzá a szülők kiutazásához. "Mindannyiunknak vannak álmaink, amelyeket szeretnénk megvalósítani. Legtöbbünknek vannak céljaink, melyeket szeretnénk elérni. Kónya Zsófia olimpikonunk - miközben halad célja elérése felé - arra is gondolt, hogy szülei álma teljesülhessen és a helyszínen nézzék a versenyét az olimpián. Mi több tett is ezért: adománygyűjtésbe kezdett ennek érdekében. Nem mindennapi bátorságra vall, hogy valaki kinyújtja a kezét és támogatást kér embertársaitól, szegediektől, magyaroktól" - közölte a SZEGEDma.hu-val Erdős István, a Cserepes sori piac igazgatója, aki hozzátette, Kónya Zsófia bátorsága magával ragadta és arra ösztönözte, hogy segítséget nyújtsanak szülei álmának beteljesüléséhez - ennek érdekében adománygyűjtést szerveztek a Cserepes sori piacon. Az üzemeltető cég és a piac kereskedői végül összesen 110 ezer forintot gyűjtöttek össze, amit szombaton az Agorában átadta a sportoló szüleinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.