Sport

Vízilabda: vizsgák és betegségek közepette készülnek a szegedi lányok + FOTÓK

Vízilabda: vizsgák és betegségek közepette készülnek a szegedi lányok + FOTÓK

2014. január 19., vasárnap
Vízilabda: vizsgák és betegségek közepette készülnek a szegedi lányok + FOTÓK
universitas_edzes28_gs

Második hete tart a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapatának felkészülése. A fiatal keretben nem történt változás a télen.

A női élvonalbeli tabella 6. helyén telel a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata.

Lakó Gábor

együttese a múlt hét folyamán kezdte meg felkészülését a február eleji folytatásra, egyelőre még főképp kondicionáló edzésekkel. "Vizsgák, kisebb-nagyobb betegségek miatt foghíjasak az edzéseink jelenleg. A tréningek egyharmada egyelőre még szárazedzés, főleg kondicionálunk a héten, a taktikai elemeket később kezdjük gyakorolni" - árulta el a szakember a SZEGEDma.hu-nak. Mint megtudtuk, az idei szezonban magyarkupa-bronzérmes alakulat keretében nem várható változás, ugyanaz a csapat fogja felvenni a kesztyűt az ellenfelekkel szemben tavasszal is mint ősszel. A felkészülést azonban nehezíti, hogy a szinte állandónak tekinthető edzőpartner, a szegedi fiú serdülőcsapat bajnoksága később kezdődik, s az együttes egyelőre nem tud a női csapat partneréül szegődni kétkapuzáshoz. A szegedi női pólós egység február 8-án játszi először bajnoki meccset, hazai környezetben, a SZUE-ban fogadva a Dunaújváros együttesét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.