Elmondom

SZerinTEd? – Pesti Barnabás válaszol

SZerinTEd? – Pesti Barnabás válaszol

2014. január 10., péntek
SZerinTEd? – Pesti Barnabás válaszol
4_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Hogyan köszöntötted az új esztendőt?

Alsóvároson, egy házibuliban szilveszterezett barátaival rovatunk mai szereplője,

Pesti Barnabás.

A szegedi hallgató bulijának végül a szomszédok vetettek véget, akik arra panaszkodtak, hogy a fiatalok túl hangosan ünnepelnek. Barnabás szerint erről szó sem volt, de a szomszédok minimális toleranciát sem mutattak feléjük, így jobbnak látták beszüntetni a bulit. Nem babonás, így az újévi fogadalomnak sem tulajdonít jelentőséget - eddig sem tett soha, és ezután sem tervez.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Barnabás a Szegedi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karának elsőéves hallgatója.

Zenelista:

- Scooter: Maria - Sebastian Ingrosso, Tommy Trash, John Martin: Reload - Majka: Nekem ez jár - Ocho Macho: Jó nekem - Bikini: Ki visz majd haza

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.