Elmondom

SZerinTEd? - Németh Tamás válaszol

SZerinTEd? - Németh Tamás válaszol

2014. január 29., szerda
SZerinTEd? - Németh Tamás válaszol
SZS20140128_joarcok_003

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Örülsz a megkésett havazásnak?

Mai bemutatkozónk

Németh Tamás

, aki a Szegedi Tudományegyetem gazdasági informatikus szakán tanul, a Természettudományi és Informatikai Karon. Tamás örül neki, hogy végre lehullott az idei tél első jelentősebb mennyiségű hótakarója. Megjegyezte, igyekszik úrrá lenni a benne szunnyadó gyermeken, s nem ugrik fejest a puha hópárnákba, hogy angyalkákat rajzoljon, inkább a meleg szobában tölti az idejét egy hasznosabb elfoglaltsággal, maradék vizsgáira tanul.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A végzős gazdinfós srác ugyanakkor megemlítette, a szegedi tömegközlekedésben kisebb fennakadásokat tapasztalt a pénteki nagy havazás után.

Zenelista:

- Parov Stelar - Love - Depeche Mode - Stories Of Old (original version) - SAIL - AWOLNATION - The Carbonfools - Clublights - Empire Of The Sun - We Are The People

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.